BOLASECA WANADRY TABLET® REFIL (3X450g)

9,00

Šifra: 4120006 Kategorije: , , , Oznake: , , ,

BOLASECA patentirana tableta v ovitku hitro in učinkovito prične z delovanjem po nekaj minutah, ko zazna vlažnost (15-krat hitreje kot konkurenčni produkti).
S pomočjo Bolasekine ekskluzivne tablete z novo zaščitno folijo se poveča absorbcija vlage. Na ta način je problem vlage rešen hitreje. Zaradi zaščitne folije je kontakt s tableto bolj varen in se je brez težav dotikamo.
Nova tehnologija za odstranjevanje vonjav s SILVERIONS (patentirano).
  • odpravlja plesen, prisotnost pršic, kondenzacijo in slabe vonjave iz kleti, spalnice oziroma vseh bivalnih prostorov
  • zaščiti prostor pred vlago do 20 m2
  • umazanija ostane v vrečki
  • optimalno uravnava vlago in vonjave v zaprtih prostorih, vlažnost 45%
  • paketi za ponovno polnjenje so univerzalno uporabni in primerni za večino razpoložljivih razvlaževalcev prostora na trgu.
Navodilo za uporabo:

Odstranite celofan v katerega je ovita tableta, vendar NE odstranjujte zaščitne bele tkanine v katero je ovita tableta. Položite jo na absorber vlage. Tableta je zdaj pripravljena, da začne absorbirati vlago iz ozračja. Zahvaljujoč tehnologiji boste lahko videli rezultate v 12 urah, saj bo tableta takoj začela delovati in bo odvečno vlago pretvorila v tekočino. Po potrebi lahko tekočino v posodi izlijemo. Ko je polnilo tablete porabljeno, odstranite zaščito tkanino in jo zamenjajte z novo. Zahvaljujoč tej tkanini iz mikrovlaken se absorber vlage ne bo umazal z ostanki polnjenja in bo pripravljen za uporabo.

Ko se dotikate polnila, vam ni treba uporabljati rokavic. Zaščitna tkanina, ki pokriva tableto, preprečuje neposreden stik z izdelkom.

Bolaseca. Productos Antihumedad

Teža 1.4 kg
Dimenzije 13 × 10 × 10 cm