Icebug AVA RB9X moški čevlji

179,95

  • US 9
  • US 9,5
  • US 10
  • US 10,5
  • US 11
  • Black
  • Blue Lake
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , , , , , Oznake: , , , ,

Ava ima zgornji del iz oljnega usnja DriBan ™, zaradi česar je enostaven za nego. Zasnova je čista, minimalistična s skandinavsko preprostostjo. Sistem BOA® Fit doda čevlju eleganten tehnični videz in ga iz »usnjenega čevlja za hojo« spremeni v elegantno supergo. Spoji in zasuki ter arhitekturne linije naredijo videz oster in eleganten. Čevelj ima membrano BUGdri®, zaradi česar je Ava popolna tri sezonska obutev, saj ohranja noge suhe in udobne tudi v slabem vremenu. Membrana je narejena iz 50% recikliranega poliestra.

Sistem BOA® Fit skupaj z udobnim vmesnim podplatom BUGforce zagotavlja popolno udobje in enostavno uporabo. Z gumo RB9X® deluje na suhih in mokrih površinah in pomeni, da bodo spolzki pločniki ali skale problem preteklosti. Oljni nubuk DriTan ™ se lepo stara in je zelo enostaven za nego in dolgotrajno delovanje. DriTan ™ ima tudi velike trajnostne prednosti, saj uporablja manj vode in kemikalij kot tradicionalne tehnike porjavitve.

Za kaj: Za udobne sprehode ne glede na vreme.

Trajnostni poudarki:
– Zgornji del iz DriTan ™ oljnega usnja iz nubuka.
– Podloga iz 100% recikliranega in raztopine obarvanega PET poliestra bluesign®.
– Membrana je 50% recikliran poliester z GRS certifikatom bluesign®.
– Insock je obložen s 100% recikliranim poliestrskim tekstilom s certifikatom GRS, ki je obarvan z raztopino in bluesign®.
– Mešanica vmesnega podplata iz 20% pene BLOOM® EVA.
– 15% reciklirane gume v podplatu.
– Oblazinjenje: jezik in ovratnik, 88% volne, 12% koruznih ingeo vlaken.
– Peta / prst: Milspeed, 11 – 12% recikliranih ribjih mrež, 45 – 48% recikliranega polietilena.